Nike Air Force 1 Low Dam,Nike Air Force 1 DamMÅL: För att utvärdera relationen mellan netto stunder för axelled som beräknats med en modell som är lätt att applicera (statisk styrka Prediction Program (SSPP)) och inre krafter, beräknad med en modell av den mänskliga axeln simulering (Delft Shoulder Modell , DSM) Design vid: Statiska inspelningar av beniga landmärken i skuldergördeln under föreskrivna arm rörelser med hjälp av en tredimensionell (3D) digitizer.BACKGROUND: SSPP är en biomekanisk modell för utvärdering av arbetsbördan. När det gäller ansats produktionen av modellen består av netto ögonblick i axelled. För axelled förhållandet mellan netto gemensamma stunder och interna last förutsägelser är okänd, det är därför lämpligt att undersöka om SSPP kan användas för att förutsäga mekanisk belastning Nike Air Force 1 Low Dam i Glenohumeral joint.METHODS: 3D koordinater beniga landmärken i axeln gördel registreras, i varierande arm positioner i fyra olika planes.RESULTS: En stark linjärt förhållande mellan kompressionskrafter och netto moment finns, vilket gör det rimligt att anta ett direkt samband mellan netto stunder och gemensam komprimerings forces.CONCLUSIONS: Nike Air Force 1 Dam (a ) Netto gemensamma stunder verkade vara en god indikator för mekanisk belastning i axelled i statiska situationer.

Musen har blivit en favorit hos däggdjur modell. Bland de många orsaker till denna privilegierade ställning möss är deras genetiska likhet med människor, möjligheterna att genetiskt manipulera sina genom och tillgången till många verktyg, mutanter och inavlade stammar. Också i fråga om åldrande, har möss blivit mycket robusta och tillförlitliga forskningsverktyg.

På en normal Na (+) - dieten, SPAK knock-in möss normokalaemic, men utvecklade milda hypokalemi när renin-angiotensinsystemet aktiverades av en låg Na (+) - diet. Dessa observationer fastställer att SPAK spelar en viktig roll i att kontrollera blodtrycket hos däggdjur. Våra resultat tyder på att Spak hämmare skulle vara effektiva för att minska blodtrycket genom att sänka fosforylering samt uttryck för NCC och NKCC2.

I grupp II, sektioneras vi posterolateral hörn strukturer innan snitt PCL. Vi har utfört bakre låda, utåtrotation tester och mekaniserad omvänd pivot skifte för varje prov under varje tillstånd och uppmätta översättningar via navigation.RESULTS: Isolerad sektionering av PCL eller posterolateral hörnet hade ingen effekt på den omvända vrid skift. Omvänt, kombinerat sektionering av PCL och posterolateral hörnstrukturer ökade omfattningen av den omvända vrid skift.

 

Följ oss på Facebook